Uitvaartspreker Paul Stegenga

bloemen op kist

Wie ben ik en wat mag u van mij verwachten?

Mijn naam is Paul Stegenga, ik ben gehuwd, heb drie volwassen kinderen en kleinkinderen. Ben in de 60. Als achtergrond kan ik melden dat ik een theologische opleiding heb en regelmatig voorga in vrijzinnige kerkgenootschappen.

In het verleden deed ik ondermeer aan crisis pastoraat, aan senioren pastoraat en aan onderwijs op HBO niveau.

Dat betekent dat ik talloze begrafenissen heb gedaan en vele situaties heb meegemaakt.

Persoonlijk ben ik gemotiveerd een begrafenis zo mooi mogelijk te laten verlopen, in de geest van de overledene. Daarbij rekening houdend met de nabestaanden. Zij moeten tenslotte verder in het leven.

Elke keer als het weer gelukt is, mensen tevreden te horen zeggen dat het goed was, geeft dat veel voldoening.

U kunt van mij verwachten dat ik u als nabestaande (n) begeleiding geef en de hele afhandeling in samenspraak met de uitvaartleider regel. Uiteraard geheel naar uw wensen, in de geest van uw dierbare overledene.